Inaktiv platsannons

Vi söker fler kollegor till Affärsstöd i Umeå

Om tjänsten

Atea i region norr växer och vi känner glädjande en ökad efterfrågan hos våra kunder. Vi behöver därför hitta nya kollegor till vår gruppering inom Affärstöd med placering i Umeå. Vi söker dig som älskar att ge service i kombination med ett brinnande intresse för att göra affärer och skapa värde för såväl våra kunder som Atea som företag.


Här vill man jobba!

Kontoret i Umeå är en fantastisk arbetsplats. På tre nyrenoverade våningsplan samlas ett 100-tal medarbetare, alla med olika kompetenser och förmågor. Inom Affärsstöd är vi 15 personer. Titta gärna in hos oss via https://www.atea.se/om-atea/vara-kontor/umea/

I rollen som Affärsstöd fungerar man som stöd och bollplank till både våra kunder, säljare och leverantörer när det kommer till produktleveransen. Du ansvarar för att kvalitén alltid är på topp och du säkerställer att ömsesidiga förväntningar uppfylls. Man kan säga att du blir produktleveransansvarig för några av våra kunder. Du har till viss del en säljande roll men ditt fokus ligger på kundnöjdhet kopplat till avtalsefterlevnad, prisfrågor, produktfrågor och rådgivning. Vår målsättning är en produktleverans i toppklass från start till mål. Du arbetar via telefon och mail i vardagen men du träffar också kunder i digitala möten via Teams mellan varven.

 

Vi lyckas tillsammans!

På Atea anser vi att våra olikheter är vår styrka. Men med det sagt finns det också viktiga delar som förenar oss i våra roller och i vår kultur. Det vi har gemensamt inom Affärstöd är att vi alla har ett teknikintresse i grunden samt älskar att ge service och arbeta lösningsorienterat. Vi tror att det mesta går att lära sig på Atea men vi vet att du får en kortare startsträcka om du tidigare arbetat i en kundorienterad roll där du varit användare av något ärendehanterings-/affärssystem. Det vi också trivs med i vår grupp är att den ena dagen inte är den andra lik. På ett strukturerat och energiskt sätt löser vi de frågeställningar som dyker upp. En viktig del är att inge förtroende och skapa ett lugn hos motparten att vi löser den uppkomna situationen på bästa sätt. Det här är en roll där man trivs med att arbeta självständigt men samtidigt har vetskapen om att man har hela laget i ryggen för råd, bollning och stöttning. Vill du också bli en del av vår grupp, tveka inte att söka till oss! Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Välkommen med din ansökan! 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Daniel Holloman, Chef Affärsstöd, på telefon 090 712812 alternativt eller Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner, på 073 862 27 83 eller lou.sjoholm-mineur@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)