Inaktiv platsannons

Tjänstekoordinator i Stockholm

Om tjänsten

Hej, vi är team om tre koordinatorer på Atea Stockholm som söker en ny kollega. Känner du dig manad efter att ha läst den här annonsen att jobba i vår grupp– tveka inte att höra av dig! Vi utgår idag i vårt nyrenoverade kontor i Kista.

Om rollen

Vi tycker rollen som koordinator är spännande och dynamisk där vi får möjligheten att vara spindeln i nätet mellan säljare, chefer och kollegor kopplat till hela vår tjänsteaffär.
Våra huvudsakliga arbetsuppgifter innefattas inom områdena administration, kontrakt/orderhantering, ekonomi och koordinering. Men vårt arbete är så mycket mer än så!

Vi är just nu inne på en förändringsresa där vi arbetar aktivt med effektiviseringar och har en målbild att vårt bidrag till organisationen skall vara så proaktivt som möjligt. Vi tror att vi på detta sätt kan addera värde till organisationen och ge våra ”kunder” en fantastisk service med det ”lilla extra”.

Ibland innebär vårt jobb att guida i rätt riktning. Det är därför viktigt att du är en peopleperson som har lätt att kommunicera och god förmåga att arbeta med alla runt om dig.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Utföra kontrakts- och orderhantering, kvalitetsgranska samt följa upp och bevaka nya inkommande kontrakt, avtal och ordrar
  • Se till att fakturering för tilldelat ansvarsområde blir korrekt samt säkerställa alla delmoment som är knutna till fakturering 
  • Arbeta med förändringsarbete och strategi
  • Bidra till gruppens välmående genom att dela med dig av kunskaper till andra samt ställa upp för varandra – vi är ett lag

Vad söker vi hos dig? 

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du bör gilla att jobba med andra människor och jobba i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad och socialt lagd men för att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad, noggrann, administrativt orienterad men framför allt ha ett driv att lyckas. Det är även viktigt att du förstår att vi är på en resa så innehåll i din arbetsuppgifter och vad som kommer att förväntas av dig kan komma att ändras över tid.

För att trivas hos oss tror vi att du:

  • Har en grundläggande ekonomisk förståelse
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Du gillar system och processer och kan du inte våra system så lär vi dig det
  • Har en ”vill mer”- attityd
  • Lever efter våra värderingar; laget före jaget, vi brinner för det vi gör och vi tar personligt ansvar

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta vår chef Fredrik Bryttmar, Regional Business Controller, via alternativt telefonnummer 070-219 88 47. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)