Inaktiv platsannons

Brinner du för verksamhetsutveckling? i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av Ateas landslag?

Just nu söker vi på Atea Stockholm en eller flera verksamhetsutvecklare, både juniora (1-3 års erfarenhet), medel och seniora, som tillsammans med oss och våra kunder vill arbeta för att effektivisera verksamheter genom att nyttja de möjligheter som moderna tekniska lösningar erbjuder. Du kommer att tillhöra affärsområdet Information Management som nyttjar informationens kraft för att skapa framgång. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.


Din roll i laget 

Som verksamhetsutvecklare på Atea arbetar du nära olika verksamheter och agerar brygga mellan it och verksamhet. Du ser till att lösningen formas efter användarnas behov samtidigt som rätt stöd finns hos it.

I rollen som verksamhetsutvecklare hjälper du kunden att kartlägga sina behov och därefter presentera hur Atea kan ge dem bästa förutsättningar att lyckas i förändringsresan. Vi hjälper våra kunder genom hela deras förändringsresa, från start till mål. Syftet är att tydliggöra hur de på bästa möjliga sätt uppnår produktivitet och affärsnytta och vårt fokus är användarmottagande och förändringsledning. Vår huvudkontakt hos kunden är ofta på IT-sidan, men mottagarna, direkt eller indirekt finns ute i de andra verksamheterna och många har utmaningar att kommunicera över gränserna. Dessutom skiljer sig perspektiven åt och det kan vara svårt att i arbetsvardagen lyfta blicken och se saker från andra vinklar. Verksamhetsutvecklaren blir därför länken mellan it och verksamheten.  Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. 

Exempel på arbetsuppgifter är: 

  • Leda workshops
  • Nulägesanalys och målbild
  • Gapanalys
  • Behov- och kravhantering 
  • Planering av förändringsarbete och metodik 
  • Aktivitets- och kommunikationsplan 
  • Framtagning av effektmål 
  • Förändringsledning & utbildning 
  • Skapa och genomföra ambassadörsprogram 
  • Uppföljning av effektmål och KPI: er

Vad söker vi hos dig? 

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Vi tror att du som person stimuleras och drivs av relationer med andra människor och har god samarbetsförmåga. Att kunna lyssna in och analysera kundens behov är ytterst viktigt och en förutsättning för att få förtroende som rådgivare. Vi ser gärna att du har en pedagogisk ådra och att din nyfikenhet säkerställer att du är uppdaterad på det senaste inom de produkter du arbetar med. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma rapporter och presentationer anpassade för olika målgrupper och intressenter. Att du har utbildning och/eller erfarenhet relevant för tjänsten är mycket meriterande. Vi ser också mycket positivt på att du har arbetat som konsult tidigare. Du arbetar självgående, sätter höga mål för dig själv och söker i det aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Erfarenhet och vana av att hålla utbildningar är mycket meriterande liksom erfarenhet av Microsoft 365 och dess komponenter.

Vårt erbjudande till dig
 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Camilla Arenhäll, konsultchef,
 alternativt 08-519 068 93. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)