Mätrumsoperatör i Mellansel

F... Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världens mest avancerade lösningar för hydrauliska drivsystem. Vi är världsledande inom industriella hydrauliska applikationer och våra kunder finns i ett...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth AB i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världens mest avancerade lösningar för hydrauliska drivsystem. Vi är världsledande inom industriella hydrauliska applikationer och våra kunder finns i ett antal sektorer där höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och ekonomi krävs. Fabriken ligger strax utanför Örnsköldsvik, Sverige, och är en del av Boschgruppen med fler än 400 000 anställda över hela världen - ett globalt företag som drivs av innovation och hängivna medarbetare.

Jobbeskrivning

Avdelningen för Kvalitetskontroll DC-HD/QMM1 har som mål att erbjuda god mätteknisk service till våra kunder inom teknisk utveckling, produktion och eftermarknad. Vi söker nu en Mätrumsoperatör som vill få möjligheten att utvecklas inom området mätteknik, i ett spännande arbete med många kontaktytor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Som Mätrumsoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att:

  • Utföra mätningar av produkter, prototyper och mätreferenser utifrån ritningsunderlag, CAD-underlag, kundens beställning etc.
  • Utföra analys av mätresultat och rapportera resultat till kund, i vissa fall i databaser.
  • Göra program till mätmaskiner.
  • Delta i mättekniskt utvecklingsarbete och självständigt lösa mättekniska problem, inklusive fixturering.
  • Aktivt delta i pågående förbättringsaktiviteter och projekt.

Kravspecifikation

Vi söker dig med en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Har du en mätteknisk utbildning, kännedom om mätmaskiner samt CAD-kunskaper och/eller erfarenhet av ritningsläsning är det meriterande. Vi ser gärna även att du har tidigare erfarenhet av att skriva rapporter, arbeta i koordinatmätmaskin, samt andra mätutrustningar. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten, precis som god PC-vana. Vi söker en glad, positiv och framåt person med hög servicekänsla. Du är kommunikativ, öppen för förändringar och anpassningsbar när det behövs. Då arbetet präglas av att uppkomna problem som måste få en snabb lösning är det viktigt att du har god initiativförmåga.

Ytterligare information

Vad har vi att erbjuda?
Välkommen till ett företag med spännande produkter! Vi bryr oss om våra medarbetare och stödjer möjligheten att kombinera en professionell karriär med privatliv. Vi erbjuder unika möjligheter för din utveckling både på Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt.

Vill du veta mer om jobbet?
Kontakta Victor Hultman Chef Kvalitetskontroll på telefon 0660-87057.

Vi behöver din ansökan senast 2022-04-30.

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen