Inaktiv platsannons

Underhållstekniker i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av värmepumpar för hela den europeiska marknaden. Vårt huvudsakliga fokus ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnybar energi.  Vi är cirka 650 anställda i Tranås och säljer för drygt 2 miljarder per år. Våra mest kända varumärken är Bosch och IVT. I koncernen är vi cirka 400 000 medarbetare som arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling.

I Tranås finns en stor produktionsenhet och även ett kompetens- och utvecklingscenter. Våra olika värmepumpar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Vi söker nu en underhållstekniker till vår produktionsenhet i Tranås.

Som underhållstekniker hos oss arbetar du med underhåll inom både logistik och produktion. Arbetet består av varierande uppdrag där den huvudsakliga uppgiften är att förbättra och utveckla befintliga processer och flöden på produktionsenheten i Tranås. Eftersom behovet styr vad som ska utföras krävs det att du är flexibel och har en god initiativförmåga.

Kravspecifikation

Vi söker dig som är flexibel och som gillar att arbeta både i team och individuellt.

Som underhållstekniker samarbetar du med olika personer, inom olika avdelningar. Du ansvarar för att återkoppla om arbetet är färdigt alternativt informerar om vilka åtgärder som kvarstår. Samtidigt som du bidrar med idéer, problemlösning och tar egna initiativ så är det av stor vikt att du följer beslut och deadlines samt flaggar i tid vid eventuella problem. Du är därmed en person som är serviceinriktad, villig att lära dig nya saker och som har en god samarbetsförmåga. Att kunna känna av vad som behöver prioriteras är en viktig egenskap i denna roll. Du har givetvis en god datavana och meriterande för tjänsten är elkunskaper och truckkort. Du bör även ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Ytterligare information

Tillsvidareanställning.

Olika skiftformer kan förekomma.

Viss beredskap ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag: 2022-04-30.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Din framtida arbetsplats erbjuder dig:

 • Trivsel och personlig utveckling
 • Ett attraktivt jobb
 • Olika sport- och hälsomöjligheter
 • Tjänstepension
 • Friskvård och massage

Varmt välkommen med din ansökan!

 

  Publicerad den

  27-02-2023

  Extra information

  Status
  Stängd
  Ort
  Tranås
  Typ av kontrakt
  Heltidsjobb (förstajobb)
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej

  Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)