Inaktiv platsannons

Bagare/konditor Stora Coop Norra Backa i Borlänge

Om tjänsten

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar för att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och kreativitet.

Som bagare/konditor ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. I dina arbetsuppgifter ingår allt ifrån brödproduktion till att arbeta med butikens cateringverksamhet, baka bröllopstårtor, sköta beställningar, kampanjer, leverantörskontakter till att planera recept . Det är viktigt att du har en känsla att se trender och nyheter för att i kombination med våra kunders unika önskemål hela tiden maximera försäljningen.

Att du har utbildning och erfarenhet inom området sedan tidigare är ett krav. Vi ser också att du har kunskaper inom hygien och säker hantering av råvaror.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande och inspirerande miljö samt säkerställer att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 35 tim/vecka. Provanställning tillämpas.
Arbetstiderna är varierande där dag, kväll och helgarbete ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Detaljhandel | Deltidsjobb