Inaktiv platsannons

Coop Ålidhem- Säljare, Avdelningsansvar Frukt & Grönt i Umeå

Om tjänsten

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Vi söker en avdelningsansvarig till varuområde frukt och grönt. Tjänsten är en tillsvidareansställning och innebär i huvudsak att i samråd med butikschef ansvara för varuområde frukt och grönt.

I din roll som avdelningsansvarig ansvarar du för att kunderna möter en fräsch välskött butik med ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Som avdelningsansvarig krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som avdelningsansvarig arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom frukt och grönt. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av branschen, ledarskap och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har en utbildning på lägst gymnasienivå. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb