Inaktiv platsannons

Sommarvikarier Coop Nyhammar

Om tjänsten

Vi söker dig som är glad, positiv och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte!

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv och vill ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innebära drift på butikens alla avdelningar. Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja din upplärning omgående och arbeta extra innan sommarperioden. Arbetstiderna innefattar arbete på både dagtid, kvällar och helger. Du måste fyllt 18 år för att kvalificera för tjänsten.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyhammar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyhammar | Detaljhandel | Deltidsjobb