Inaktiv platsannons

Bagerioperatör, sommarextra i Mantorp

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 10 juni 2022
  • Mantorp
Arbetsuppgifter

Till vårt bageri i Mantorp, som ligger några mil från Linköping, söker vi nu fler medarbetare som är intresserade av att jobba extra hos oss i sommar!

Det här kommer du att göra

I industribageriet jobbar vi med att tillverka frysta degämnen t.ex. wienerbröd och mazariner. Som bagerioperatör har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt bageri. Det innebär både handarbete och övervakning av maskiner samt paketering. Vi jobbar också mycket med att genomföra regelbundna kontroller, något som vi lägger stor vikt vid. Vår verksamhet är igång nästan dygnet runt.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Vi söker dig som har utbildning inom, eller tidigare erfarenhet av, industri. Om det dessutom är inom livsmedelsindustrin ser vi det som starkt meriterande! Som person är du noggrann och har en förmåga arbeta självständigt. Du som söker bör vara nyfiken, framåt och fingerfärdig. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga samt att du vill vara med och bidra som en viktig lagspelare i vårt team.

Arbete med produktion av livsmedel menar vi kräver ett personligt intresse och engagemang för att leverera produkter av högsta kvalitet, vilket vi alltid eftersträvar. För att kunna ta till dig instruktioner och säkerhetsföreskrifter behöver du behärska svenska både i tal och skrift.


Lön och arbetstider

Lön och skifttidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med LIVS. Arbetstiderna varierar men produktionen är igång merparten av dygnet på ett fastslaget schema. Tjänsterna är visstidsanställningar över sommaren, med förhoppning om att kunna erbjuda fortsatt extraarbete under hösten och vintern.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 10 juni 2022. Urval kan komma att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Ole Hansen (TF Bagerichef) på telnummer: +46105561763.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mantorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mantorp | Lantbruk | Deltidsjobb