Inaktiv platsannons

Elektriker med inriktning belysning i Göteborg

Om tjänsten

Elektriker med inriktning belysning

Har du någon gång besökt Jul på Liseberg och förundrats över miljontals glittrande ljus i träden? Eller kanske strukit i skumrasket längs husväggarna i Hamnområdet för att undvika att bli upptäckt av en förtappad cirkusartist under Halloween på Liseberg? Då har du säkert också reflekterat över hur ljussättning och belysning bidrar till Lisebergsupplevelsen i stort och smått. Nu har du chans att bli en del av Lisebergs klarast lysande arbetsgrupp – elektrikerna.

Som elektriker med inriktning belysning på Liseberg är du en nyckelspelare i att säkra drift, underhåll och ombyggnad av såväl fastigheter som attraktioner. Arbetet erbjuder stor variation med allt ifrån kreativa belysningsinstallationer, säsongsomställningar till ordinärt underhållsarbete och komplexa felsökningar. Och arbetsmiljön – ja, vi vågar sträcka ut hakan och säga att den är det vackraste Göteborg har att erbjuda. Du kommer att ingå i en grupp om 20 personer och tillsammans arbetar ni mot Lisebergs alla avdelningar och verksamheter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har el-teknisk/automationsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande yrkesutbildning. Du har erfarenhet av elinstallationer, belysningsanläggningar och styrningar.
Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och sätter säkerheten i första rummet.
Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kan komma att genomföras. Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej