Inaktiv platsannons

Uppdragskoordinator till MTR Facility Management på heltid i Stockholm

... Som spindeln i nätet som uppdragskoordinator på MTR Facility Management så har du en viktig roll i att säkra att vi uppfyller vårt avtal. Du kommer arbeta i ett team som...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Som spindeln i nätet som uppdragskoordinator på MTR Facility Management så har du en viktig roll i att säkra att vi uppfyller vårt avtal. Du kommer arbeta i ett team som består av 12 koordinatorer och en kvalitetscontroller. Koordineringsteamet arbetar på ett resurseffektivt sätt och planerar arbetet för våra saneringsteam genom vårt ärendehanteringssystem, detta genom att koordinera ärenden och samarbeta för att uppnå våra KPI:er. Detta är en heltidstjänst och är förlagd till dagtid där helgarbete ingår, som senast till 18:00. Vi sitter i Liljeholmen nära kommunikationer och serviceutbud. Du rapporterar till Gruppchef Operativ styrning sanering.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Koordinera ärenden baserat på dagligt schema inom avtalstid.
Kvalitetssäkra utförda ärenden och åter tilldela vid behov.
Registrera samtliga hanterade ärenden till SL Skadedatabas.
Med utmärkt service säkerställa att medarbetare får nödvändig information samt vara ett stöd för arbetsledning vad gäller framtagande av KPI:er och övrig information.
Säkerställ att beställning och leverans överensstämmer med de av leverantören framställda fakturorna.
Hålla dig uppdaterad i relevanta avtal och överenskommelser med leverantörer.

Kvalifikationer

Du som söker till oss:
För att trivas i rollen stimuleras du av att arbeta i ständig förändring och du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Du är kommunikativ och serviceinriktad och har lätt för att tänka ett steg längre för att enkelt lösa akuta problem. För att lyckas väl i rollen är du strukturerad och van att arbeta i många parallella processer samtidigt. Det är inte ovanligt att du blir avbruten i ditt arbete och måste lösa problem som uppstår. Du gillar när det händer mycket och att ingen dag är den andra lik. Du är noggrann och sätter stort värdet i att utföra ditt arbete med kontinuerlig kvalitet.

Vidare har du:
gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
gärna erfarenhet av arbete med koordinering och/eller administration
mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Som anställd på MTR Facility Management erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR Facility Management?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michel Bergquist, Gruppchef Operativ Styrning Sanering, via michel.bergquist@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Nyckelord: administration, koordinering, service, sanering

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

En hållbar morgondag gör den möjlig med oss:
MTR Facility Management, del av MTR Nordic, erbjuder en rad tjänster såsom fastighetsdrift, lokalvård, klottersanering, ärendehantering, logistiklösningar och internservice. Vi levererar tjänster till tunnelbanan, pendeltågen och andra kollektivtrafiknära aktörer med siktet inställt på fler externa kunder.
Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på .

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-09
Referensnummer: C83005

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)