Inaktiv platsannons

Processtekniker till fabriksbetong i Kalmar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Processtekniker till fabriksbetong

Sökes till Kalmar

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande. Vi gör byggandet lite enklare.

 

Vi söker nu en flexibel och engagerad processtekniker som vill arbeta på våra betongfabriker i Kalmar, Växjö och Oskarshamn.

 

Att arbeta som processtekniker hos oss innebär spännande och varierande arbetsdagar med bl.a. processtyrning, kundkontakt och lättare reparationer av betongfabriken. 

 

Om tjänsten

Rollen innebär att du ansvarar för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Även provtagning av betong förekommer.

Du har daglig kontakt med våra leverantörer, chaufförer och kunder. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Du kommer att arbeta på våra fabriker i Kalmar, Växjö och Oskarshamn.

 

Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du tycker det är roligt med kundkontakt, är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är prestigelös, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt. 

 

Vi vill att du har:

  • B-körkort
  • God datorvana

 

Det är meriterande om du har:

  • En teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Klass II betongutbildning
  • Erfarenhet av service, underhåll och reparationer av t.ex. maskiner eller motorer.

 

Har du erfarenhet av betong är detta meriterande, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss!

 

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Platschef Tobias Erlandsson på telefonnr, 0733-372833.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-29

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)