Inaktiv platsannons

Arbetschef Lokal Marknad i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetschef Lokal Marknad

Sökes till Göteborg

Skulle du vilja vara en del av ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag? Känner du igen dig i våra värdeord jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Peab! Just nu söker vi en arbetschef som drivs av att arbeta med roliga och utmanande anläggningsprojekt och att nå resultat tillsammans med ditt team. Är det du?

Om tjänsten

Som arbetschef på Peab Anläggning så kommer du ha spännande arbetsdagar med fokus på ledarskap, varumärkesuppbyggnad och ekonomisk uppföljning i flera projekt samtidigt, vilket innebär att du har kontakt med många olika samarbetspartners och kollegor. I rollen kommer du att eftersträva nöjda kunder, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö och generera nya affärsmöjligheter. Du kommer också att ha ett övergripande ansvar för budgetfrågor så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp samt ansvara för att leda, engagera och utveckla din arbetschefsgrupp och medarbetare. 

I jobbet ingår även att

  • ha ett stort produktions- och affärsansvar
  • arbeta för en ökad tillväxt genom att öka andelen externa bygguppdrag
  • ha ett övergripande ansvar för att produktionen bedrivs enligt uppsatta interna rutiner och regelverk.

Vi söker dig som

  • har relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har erfarenhet av arbete med personalansvar, rollen som arbetschef eller liknande.
  • har erfarenhet, kunskap och förståelse relaterad till branschen och byggprocesser.
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har B-körkort

Vi ser gärna att du är en person som drivs av att arbeta med roliga och utmanande anläggningsprojekt och att nå resultat tillsammans med ditt team. Du lämnar idéer och förslag på förbättringar på ditt eget arbetssätt. Du utgår alltid från affärens och produktionens behov.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har erfarenhet av att leda större projekt.

Vid eventuella frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med HR-chef Åsa Bergkvist via asa.bergkvist@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-06

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)