Inaktiv platsannons

Applikationsspecialist Sharepoint i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Applikationsspecialist Sharepoint

Sökes till Ängelholm

Är du sugen på att driva utvecklingen av SharePoint inom Peab och vill du tillsammans med oss bygga ett hållbart samhälle? 
 
Ditt uppdrag
Peab IT befinner sig i en expansiv fas just nu och vill därför stärka upp Collaboration-teamet med en applikationsspecialist inom SharePoint. I rollen kommer ditt fokus ligga på att förvalta SharePoint både On-Premise och Online, patchning, incidenthantering samt felsökning. Vidare kommer du att arbeta med design och konfiguration av SharePoint-plattformen samt migreringsprojekt vid exempelvis företagsförvärv och verksamhetsutveckling. Då Peab är en dynamisk organisation kommer du även att ha möjlighet att arbeta med implementation och design inom hela Microsoft 365 portföljen för Peabkoncernen i Sverige, Norge, Danmark och Finland.  

Ansvarsområden

  • Patchning, felsökning och incidenthantering
  • 3rd line support till Peab IT-coacher
  • Förvaltning av Sharepoint 2016 samt nyutveckling av SharePoint Online
  • Delta i migreringsprojekt vid företagsförvärv och verksamhetsutveckling
  • Hantera ärenden och supportfrågor från systemförvaltare och externa konsulter


Din profil

  • Minst 3-års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
  • Goda kunskaper inom SharePoint, både Onprem och online
  • Goda kunskaper i det svenska- och engelska språket, såväl i tal- som i skrift.
  • Ett intresse och förståelse för Microsoft 365 plattformen är meriterande men inget krav

I denna roll är det viktigt att du är självgående och prestigelös. Du har förmågan att prioritera och arbeta lösningsorienterat samt är en lagspelare som gärna sätter andra i fokus. Du har en positiv inställning och då SharePoint och Microsoft 365 utvecklas kontinuerligt håller du dig uppdaterad kring nyheter inom området. För oss är det viktigt att både ha kul och utvecklas tillsammans, så vi ser gärna att du har samma inställning!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-15

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)