Inaktiv platsannons

Praktik Bygg i Uppsala

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Praktik Bygg

Sökes till Uppsala

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss på Peab Bygg i Uppsala under hösten 2022 och få erfarenhet av hur det är att arbeta på Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss
Inom affärsområde Bygg utför vi entreprenadverksamhet av allt från nyproduktion av bostäder, offentliga och kommersiella lokaler till renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten samt byggservicetjänster.

Om praktiken
Till vår region Bygg Öst i Uppsala och Gävle söker vi studenter som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning främst inom produktion där praktiken ingår som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA). Under din praktikperiod kommer du praktisera som biträdande arbetsledare. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Vem är du?
Vi söker dig som läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning som efter avslutade studier vill arbeta inom byggproduktion i en roll som biträdande arbetsledare. För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och vilja att utvecklas. Din ansökan till praktikplats ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din praktikperiod samt önskemål av ort i ditt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Läs mer om Peab här: 

Har du frågor gällande Praktik i Uppsala är du välkommen att kontakta Malin Sundvall, HR på malin.sundvall@peab.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Vi erbjuder
 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-05

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)