Inaktiv platsannons

Bartender som kan jobba extra vid behov till vår nya restaurang Corner i Göteborg

Om tjänsten

Bartender som kan jobba extra vid behov till vår nya restaurang Corner

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Nu har vi öppnat upp vår nya restaurang Corner och vi söker nu fler bartender som kan jobba extra vid behov, kvällar och helger. 

Med en välkomnande atmosfär, och vällagad mat skapar vi en restaurang som passar lika bra för hockeygänget, teaterbesökare, barnfamiljer eller affärsresenärer. Här finns något för alla och med möjlighet till shuffle, dart och sportkanaler skapar vi många ”rum i rummet”.

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen hos oss i våra restauranger och barer. Vill du vara med på vår resa framåt?

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade bartenders som vill vara med på vår härliga resa! 

Arbetsuppgifter
Som bartender hos oss ansvarar du för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål samt att ge gästerna en fantastisk upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Du är en person med intresse för mat och dryck och med ett öga för detaljer säkerställer du att vår dryckesprodukt alltid håller hög kvalité.  Du skall jobba aktivt med merförsäljning i våra barer för att skapa lönsamhet. Du skall även se till att vi följer lagar och riktlinjer. 

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders. 

På vår nya restaurang Corner kommer vi även att erbjuda olika typer av aktiviteter för våra gäster såsom shuffleboard, dart och sportkanaler. Som en del i dina arbetsuppgifter kommer det även ingå att checka in och ta emot de gäster som skall utöva våra aktiviteter.  

Vem vi söker
Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och det är meriterande om du har en bartenderutbildning.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet! Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Start: Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig om att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 15 maj 2022. 

Omfattning: Tjänsterna är extra vid behov. 

Arbetstider: Dag, kväll och helger

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Anställningsform Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Lön enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad Extra vid behov
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/90
Publicerat 2022-04-06
Sista ansökningsdag 2022-05-15
Dela länkar

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb