Inaktiv platsannons

Supervisor Technics i Göteborg

Om tjänsten

Supervisor Technics

Svenska Mässan har nära hundra års erfarenhet av affärsutvecklande mötesskapande. Vi vill vara arenan för goda möten som skapar förutsättningar för att utveckla idéer och framtida affärer. Mässportföljen består av ett 30-tal egna varumärken jämte uppdragsmässor, som riktar sig till ett brett spektrum av branscher. Portföljen är i ständig utveckling för att möta våra kunders olika behov. Med ledande kompetens, gedigen erfarenhet och stor kapacitet skapar vi arenor för goda affärsmöjligheter på vår unika anläggning i stadens hjärta. Vår ambition är att vara våra kunders mest affärsskapande partner.
Svenska Mässan är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Inom koncernen finns avdelningen Technics som ansvarar för den tekniska leveransen av ljud, ljus och bild samt all takhängning i anläggningen. Avdelningen är under utveckling och vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi söker nu en Supervisor Technics!

Beskrivning av rollen  
Som Supervisor Technics är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för leveransen av ljud-, ljus- och bildutrustning i vår anläggning. 

Det dagliga driftarbetet innefattar att hantera arbetsordrar, planera, schemalägga och arbetsleda personal, rigga och demontera teknik, underhålla och inventera material, hyra in utrustning samt tillse att arbetet utförs på ett säkert sätt kopplat till rådande lagar och regler för arbetsmiljö. Du ansvarar också för mer strategiska frågor såsom optimering av lagringsytor, kontinuerligt utveckla processer och rutiner, uppdatera dokumentation samt se över utbud och skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga supervisors inom de producerande enheterna samt med våra entreprenörer och underleverantörer. I vissa projekt förekommer även kundkontakt. 

Vem vi söker 
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning och mycket goda kunskaper inom bild-, ljus- och ljudteknik, installation samt IT/nätverkskompetens. Vi ser att du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av branschen. Att du skriver och talar flytande engelska är en förutsättning för tjänsten. Som Supervisor Technics är du engagerad och inspirerar din omgivning till goda resultat. 

Vi ser det som meriterande om du har högskoleutbildning inom teknik och gärna fördjupat inom ljus. Har du även kunskaper och praktiska erfarenheter av rigging, arbetsledning samt Office 365 ser vi det som ett plus. Lift-, truck- samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten. 

Som person är du service- och utvecklingsinriktad samt besitter de ledarskapskvalitéer som krävs för att axla en arbetsledande roll. Vi ser även att du uppskattar att arbeta både praktiskt och administrativt samt under flexibla tider. 

Vad vi erbjuder  
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl nationell som internationell karaktär. Du får många härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. Det finns även goda möjligheter att påverka utformningen av tjänsten och inriktningen framöver. 

Anställningen är en tillsvidare anställning på 100%.

Frågor om tjänsten  

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)