Inaktiv platsannons

Konsult med fokus på VMware i Örebro

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är du en stjärna på VMware? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult med fokus på just VMware. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. 

Din roll i laget

Du kommer att jobba som konsult på plats hos en av våra statliga kunder i en modern och utvecklande driftmiljö. I rollen ansvarar du för att hjälpa kunden i deras it-miljö med installation, leveranser, support och felsökning. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där du tillsammans med cirka tjugo andra Ateakonsulter jobbar tätt tillsammans med kunden med drift och utveckling av kundens olika plattformar. Vi jobbar mycket i projektform när uppgraderingar och nyutveckling sker i miljön.  

Dina hvuudsakliga arbetsuppgifter

•    Jobba med ärenden och beställningar
•    Projekt med uppgraderingar och ny systemimplementationer
•    Möten för att bolla idéer om nya lösningar och förbättringsförslag

Vad söker vi hos dig

Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som konsult med fokus på VMware bör du ha följande kunskaper:
•    Minst fyra års erfarenhet att jobba med VMware samt server och lagring
•    Erfarenhet inom flera Microsoft områden
•    Svenskt medborgarskap är ett krav utifrån kundens verksamhet
•    Intresse för att jobba i en driftorganisation
•    Kännedom om ITIL är meriterande
•    Jobb hos myndighet är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sannerhultm, konsultchef, via fredrik.sannerhult@atea.se eller 019 – 603 43 30, alternativt Mikael Stenman, konsultchef, via mikael.stenman@atea.se eller 019 – 603 43 39. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

31-05-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis