Inaktiv platsannons

Citrix-specialist i Östersund, Stockholm, Göteborg.

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas och vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu växer vi  och därför söker vi dig som vill arbeta på Atea som Citrix-specialist och vill vara med i leveransen till av våra stora kunder. Du kan utgå från Östersund, Stockholm eller Göteborg.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Kort om oss på AMS, Atea Managed Services; oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften är vi på AMS våra kunders driftpartner där vi tillsammans med kund kontinuerligt utvecklar och ökar effektiviteten i it-organisationen vilket leder till att frigöra tid för våra kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi på AMS har ett uppdrag att leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från eget datacenter som fjärrdrift av lokala installationer ute hos våra kunder. Vi finns på flera orter runt om i Sverige så förutom i Östersund kommer dina kollegor att finnas utspridda i landet.

Din roll i laget

Vi söker dig som är specialist och vill ingå i vår nationella tjänsteleverans där du får arbeta med drift, förvaltning, spännande projekt och förbättringsarbete inom området virtual client operation. Vi arbetar med både små och stora kunder inom både den privata och offentliga sektorn. Teamet levererar idag tjänster på Citrix Hypervisor, Virtual Apps and Desktops, och MS RDS. Allt arbete sker i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans såsom t.ex. tjänsteägare och datacenter- och klientspecialister. Du kommer att arbeta nära kunden och vara med på möten, planering och uppföljningar.

Du erbjuds en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Vårt team präglas av ambition och gemenskap.

"På Atea får du jobba med ett gäng jordnära och härliga kollegor med expertkunskap. Jag har sedan jag började lärt mig otroligt mycket tack vare fokus på kompetensutveckling och möjlighet att jobba med den senaste tekniken i spännande projekt." – Gustav, it-specialist

Vad söker vi hos dig

Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning med ett stort tekniskt intresse för Citrix och branschen. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar.  Vi arbetar alltid i team så din förmåga att samarbeta med andra är oerhört viktig. Kundens bästa och affärsmässighet är en självklarhet för dig.

För att lyckas i tjänsten som it-specialist bör du ha:

  • Bred erfarenhet av arbete i större Citrix-miljöer
  • Erfarenhet av kundnära dialoger
  • Ett gediget intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning
  • God samarbetsförmåga

Dessutom ska du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt vara svensk medborgare.

Meriterande är god kunskap i Citrix Hypervisor, FS Logix och AppLayering.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forss, funktionschef i Östersund, via  alternativt telefonnummer 063-14 08 06. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund, Stockholm, Göteborg.
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)