Inaktiv platsannons

IT-specialister Datacenter i Umeå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Managed Services (AMS) i Umeå dig som vill jobba som IT-specialist med fokus på våra nationella datacenters där många spännande nya initiativ pågår. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i IT-infrastruktur.

 

Teamet

Teamet består av kompetenta, drivna och ansvarstagande IT-specialister som jobbar tätt tillsammans och alltid ställer upp för varandra. "Högt i tak", "roligt på jobbet" och "lagkänsla" är några omdömen de själva beskriver sitt team med.  I Umeå är vi 15 stycken på AMS. Och hela kontoret inrymmer totalt 100-talet medarbetare, alla med olika kompetenser och förmågor. På Ateas karriärsida kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss på .

 

Din roll i laget

I rollen som IT-specialist på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras IT-miljö med installation, leveranser, support och felsökning. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vi söker dig som har god erfarenhet av underhåll och uppgraderingar av VMware och som vill ha utmaningen av att jobba i en stor, modern och komplex VMware-miljö. Vi jobbar också processbaserat enligt ITIL.

 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som IT-specialist inom datacenter är:

  • Drift och förvaltning av datacentret samt regelbundet underhåll
  • 3rd line ärendehantering, felsökning och problemutredningar
  • Bistå kollegor med problemlösning, driftsättande av nya kundmiljöer samt projektarbete

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som IT-specialist på AMS ser vi att du är en person som alltid sätter kunden i fokus, är lösningsorienterad, levererar i tid, men också tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Du planerar ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att deadlines hålls. Hög motivation och jobbfokus präglar ditt arbetssätt och du söker aktivt utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Du kan lätt anpassa dig när förutsättningar förändras och du är flexibel i ditt tillvägagångssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i någon av tjänsterna som IT-specialist inom datacenter bör du ha:

  • Erfarenhet och kompetens inom datacenter och molnmiljöer i allmänhet och VMwares produktportfölj i synnerhet
  • Ett gediget intresse för felsökning, optimering och felavhjälpning
  • Behärska både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du dessutom har något av följande:

  • Linuxkompetens
  • Software-defined network (SDN)
  • Erfarenhet av automation
  • Erfarenhet av backup eller storage på djupare/enterprise nivå

 

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)