Inaktiv platsannons

Matinspiratör sökes till Boden & Luleå i Boden, Luleå

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event. Vi har funnits sedan 1988 och har vårt huvudkontor i Stockholm.

Om tjänsten

Vi söker nu en Matinspiratör till en livsmedelsbutik i Boden & en i Luleå mellan v.12-26 (med stor chans till förlängning därefter).

Du kommer jobba i två olika butikers demokök - ena ligger alltså i Boden och andra i Luleå. Där tillagar du veckans recept och bjuder kunderna på varsitt smakprov.

Arbetstiderna är mellan kl 11-19 & arbetsdagar kommer vi överens om (2 dagar/vecka).

Brand Impact utbildar dig inom Marknadsföring, Exponering & Livsmedelshygien.

För den som önskar jobba mer så finns andra typer av uppdrag så som plock av varor, konsumentundersökningar, samplingar osv - det är upp till dig att tacka ja/nej om du i sådant fall blir erbjuden andra uppdrag.

Om dig

Vi söker dig som är en glädjespridare, är duktig på att jobba självständigt, ÄLSKAR att laga mat och dessutom är duktig på att berätta om det du lagar till.

Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på att interagera med konsumenter.

 Tveka inte - sök till roligaste jobbet - kanske är det du som får chansen att sprida ännu mera glädje till alla butikens kunder :)

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Brand Impact

Brand Impact är Sveriges ledande retailbyrå inom Brand Experience mot FMCG och konsumentvaror. Vi arbetar med några av världens största varumärken kring deras Brand Experience, produktlanseringar och kampanjer i alla kanaler. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Årsta, ett stenkast från city samt att vi runt om i landet har ca 1500 duktiga ambassadörer. Brand Impact är del av SSI – världens största producent av Brand Experience med över 90 000 anställda i över 30 länder.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Boden, Luleå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej