Inaktiv platsannons

Försäljningsledare Deli - Stora Coop Bergvik i Karlstad

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa Värmlands bästa matvarubutik?

Vi söker dig som vill driva utvecklingen av vår redan fina Deli till nya höjder. Kreativitet, driv och ett stort matintresse är något vi ser kännetecknar dig där du vill skapa goda matupplevelser för våra kunder.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att få utrymme för din kreativitet och ditt resultatfokus genom att utveckla sortiment, merförsäljning och kundupplevelse i vår Deli. Arbetet sker i nära samarbete med säljchef och övriga medarbetare där du tar initiativ och värdesätter andras idéer och input.

För dig med ett stort matintresse är det här en fantastisk möjlighet då din roll och ditt arbete kommer att bidra till att skapa Värmlands bästa matvarubutik. Det är just förmågan att se möjligheter som vi tror är avgörande för tjänsten då det är en förutsättning för att vara med och skapa en hög lägsta nivå på ett effektivt sätt, vilket är något vi vill uppnå i butiken och i Delin.

I din vardag kommer du att ägna dig åt säljplanering, varubeställningar, uppföljning och inte minst härliga kundmöten där utveckling och förbättring genomsyrar allt du gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig
Ditt matintresse är det som driver dig, du tänker mat och blir inspirerad av alla möjligheter till utveckling som finns genom att följa såväl trender som klassiska utbud. Det är ingen som slår dig på fingrarna när det kommer till att se potential i det nya moderna såväl som i klassikern som alltid går hem. Du vet att små justeringar kan göra stor skillnad samtidigt som det ibland behövs större förändringar för att nå resultat. Samarbeten och kundrelationer är något du värdesätter högt i ditt arbete och du har lätt för att ta till dig input från din omgivning.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet från att arbeta med mat och att driva utveckling av sortiment och erbjudande. Du har även kunskap för att kunna vara med och driva försäljningstillväxt och bra lönsamhet inom ditt område.

Om processen
Vi ser fram emot din ansökan senast 8 maj, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För mer information om tjänsten kontakta butikschef Jonas Helgman på telefon 010-4108658

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Detaljhandel | Deltidsjobb