Inaktiv platsannons

Butikssäljare med ansvar Kolonial - Stora Coop Skövde, Nolhaga

Om tjänsten

Stora Coop Skövde, söker nu en pigg och matglad medarbetare som tycker om att leda och motivera andra.

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du tillsammans med dina kollegor skapar en levande avdelning som ständigt överträffar kundernas förväntningar.

Vi vill att du som söker har kompetens och erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. I din roll som ansvarig för middagsavdelningen på kolonial, ska du kunna erbjuda våra kunder en snygg och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. Du kommer ingå i kolonialgruppen där ni dagligen arbetar tillsammans för att skapa merförsäljning och inspirerar kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

I din roll ansvarar du för uppföljning av försäljning mot budget, arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är duktig på att hantera stressiga situationer.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är kreativ och positiv som person. Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina medarbetare.

Tjänsten är tillsvidareanställning på 30 tim/vecka. Vi tillämpar provanställning. Önskat tillträde snarast möjligt. Arbetstiderna varierar och förkommer både dag- och kvällstid samt helger. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Detaljhandel | Deltidsjobb