Inaktiv platsannons

Häng med oss! - Coop i Gällivare söker sommarpersonal

Om tjänsten

Nu söker vi nya stjärnor till sommaren 2022 som vill ta hand om och serva våra kunder.

Vi söker dig som får energi av mötet med människor, som brinner för att hjälpa och vara vårt ansikte utåt. I rollen som säljare i våra butiker har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering, kassaarbete samt post och spel.

En av våra medarbetare, Lisa, säger så här om sitt arbete:

"Jag började som sommarjobbare på Coop för 13 år sedan och jobbar fortfarande kvar, kan inte tänka mig jobba på någon annan arbetsplats. Arbetet som säljare är varierande, det händer något hela tiden. Full fart, jag älskar det. Jag gillar ju kundmötet, fantastiskt roligt att möta kunderna varje dag, våra stamkunder blir som kompisar. Sedan har vi ett jättebra samarbete, vi är ett starkt team som jobbar med varandra och ser till att vår butik kan ge den bästa servicen till våra kunder. Så tveka inte - kom och häng med oss i sommar! "

Vi erbjuder inte bara ett sommarjobb utan också en möjlighet till vidareutveckling och andra utmaningar inom Coop-världen! Tveka inte, ta chansen att hänga med oss i sommar!

Perioden för sommarjobb är främst mellan veckorna 25 – 32 och gäller i följande butiker i Gällivare kommun: Coop Gällivare Centrum, Coop Gällivare Luleåvägen, Stora Coop Gällivare och Stora Coop Gällivare Bolist.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi på Coop Norrbotten med Clockwork, för frågor om processen mejla:

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gällivare
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gällivare | Detaljhandel | Deltidsjobb