Inaktiv platsannons

Klottersanerare Mälartåg i Eskilstuna

... MTR Facility Management erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och sanering. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

MTR Facility Management erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och sanering. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag. Vi söker nu två sanerare som vill arbeta med klottersanering på Mälartåg i Eskilstuna nattetid.

Arbetet kräver förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klottret och återställa underlaget med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Tjänsten innebär arbete med kemikalier, vilket ställer höga krav på kunskap om förvaring, hantering och återvinning av dessa. Vid anställning får du nödvändig utbildning. Som sanerare följs du upp på kvaliteten och effektiviteten i ditt arbete. Du arbetar primärt självständigt på uppdrag av gruppchef och uppdragskoordinatorer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och på deltid eller heltid (50 - 100%). Arbetstiden är förlagd till natten. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Sanering
Högtrycksspolning
Slipning
Ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete i ärendehanteringssystem via smartphone

i arbetet förekommer även närliggande lokalvårds uppgifter.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som sanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Som person är du säkerhetsmedveten, stresstålig och det är bra med en god fysik för att kunna hantera tunga arbetsmoment. Det är även bra om du är van att hantera tekniskt systemstöd. Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det krävs en stor respekt och förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vidare har du
B- körkort
Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska

Det är meriterande om du har liftutbildning, slipningskompetens eller tidigare hantverkserfarenhet.

Ingen erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-15
Referensnummer: C85429

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

  • MTR Rekrytering

    Mail:

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)