Inaktiv platsannons

Servicetekniker inom Mötesteknik i Linköping

Om tjänsten

Vår drivkraft är att ha kunden i fokus och guida våra kunder in i framtidens arbetsplats. Drivkraften lockar inte bara duktiga medarbetare, utan också ambitiösa kunder och de största leverantörerna i branschen. I flera år har vi blivit certifierade som en GPTW-arbetsplats där varje medarbetare bidrar till vår goda arbetsmiljö.

I takt med att vi växer söker vi nu en till AV-tekniker till vårt team i Linköping. I den här tjänsten kommer du att hjälpa våra kunder med de tekniska lösningarna vi tillhandahåller, med fokus på AV inom konferens- och mötesteknik.


Arbetsbeskrivning

Som AV-tekniker hos oss arbetar du primärt med våra videokonferens- och AV-lösningar hos våra befintliga kunder. Merparten av våra installationer vi gör hos kunderna görs i team om minst två personer. Genom att hjälpa våra kunder är du en nyckelspelare i hur kunden upplever servicen och leveransen från oss.

Arbetsuppgifter:

  • Installera AV – och videokonferenslösningar hos våra kunder
  • Utföra serviceärenden hos våra kunder

 

Kompetenser och Egenskaper

Till denna tjänst söker vi någon som:

  • Har ett tekniskt intresse
  • Meriterande är om du har erfarenhet av AV-installationer och/eller Videokonferens-lösningar eller liknande fältarbete med någon form av IT-relaterade uppgift
  • Har lätt att sätta sig in i tekniska problem och lösa dem på egen hand
  • Körkort är ett krav.

 

Som person är du:

Social och trivs i mötet med andra människor. Du har en god känsla för service, och logiskt tänkande, du mår själv bra när dina kunder och kollegor gör det. Jobbet innebär planering av dina egna dagar och du bör ha en god känsla för hur du ska prioritera för att upprätthålla en hög servicegrad och effektivitet.

Vi erbjuder:

  • Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020 & 2021
  • Fantastiska kollegor!
  • O.M Care: rikslunchkort, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify och 1h träning i veckan på arbetstid
  • Årlig kick-off


Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.  Har du frågor kan du kontakta mig, Jonas Hällkvist på Jonas.hallkvist@officemanagement.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt Recruitment Consultant – HR & Utbildning
Om Office Management

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i Norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 450 medarbetare, en omsättning på 1320 MSEK (2019) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 

Vår vision
Vi gör din arbetsdag framgångsrik.

Grundat 1993
Medarbetare 450
Omsättning 1320 MSEK

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)