Inaktiv platsannons

i Göteborg

... ... ...

Om tjänsten

Medarbetare Kandidat Hemsida
.block-cover--with-background { background-image: url("https://media.cdn.teamtailor.com/images/s3/teamtailor-production/hero_picture_small-v6/image_uploads/236e4203-dad7-4c60-af30-13750a92771d/original.jpg"); } @media screen and (min-width: 480px) { .block-cover--with-background { background-image: url("https://media.cdn.teamtailor.com/images/s3/teamtailor-production/hero_picture_medium-v6/image_uploads/236e4203-dad7-4c60-af30-13750a92771d/original.jpg"); } } @media screen and (min-width: 768px) { .block-cover--with-background { background-image: url("https://media.cdn.teamtailor.com/images/s3/teamtailor-production/hero_picture_large_full_cover-v6/image_uploads/236e4203-dad7-4c60-af30-13750a92771d/original.jpg"); } }
Sälj · Göteborg
Säljare inom telefonilösningar i Göteborg

Har du erfarenhet av callcenter/telefonförsäljning och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du dessutom sälja klimatsmarta Telekom lösningar som bidrar till en bättre framtid?

Vi söker nu en säljare inom nykundsförsäljning som vill bidra till ökad tillväxt och göra skillnad på riktigt. Missa inte chansen att få vara med på vår framgångsresa och bli en del av Sveriges första klimatpositiva telekombolag!


Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss hjälper du våra kunder att hitta kostnadseffektiva helhetslösningar inom telefoni. Genom uppsökande försäljning bearbetar SMB marknaden med korta ledtider och snabba avslut. Du har eget kund- och budgetansvar och ingår i ett mindre säljteam med erfarna kollegor och högt i tak. Vi har god sammanhållning och träffas gärna utanför jobbet på en AW samt stöttar varandra i arbetet- allt för att teamet ska nå nya höjder! Vi är måna om att du som ny medarbetare hos oss ska få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen. Därför kommer du, oavsett erfarenhet eller bakgrund, få genomgå en gedigen introduktion i början av din anställning.


Erfarenheter

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av callcenter eller telefonförsäljning
 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då detta används i det dagliga arbetet
 • Innehar B-körkort
 • Vi förutsätter också att du har ett brinnande intresse för försäljning.


Egenskaper

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och tävlingsinriktad! Du trivs med telefon och dator som arbetsredskap och brinner för att sätta kunden i fokus! För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en lagspelare som sprider energi i gruppen och som ständigt strävar efter att överträffa dig själv.


O.M erbjuder

 • Månadslön + kvartalsprovision
 • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
 • Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020&2021
 • Intern och extern utbildning
 • O.M Care: Rikslunchkort, förmånsportalen Benify och 1h träning i veckan på arbetstid


Om oss

Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag inom IT, kommunikation och arbetsplatser. Företaget grundades 1993 och har 450 medarbetare som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för effektivitet, samarbete och kommunikation för 8000 kunder i Norden. Office Management ägs av Nalka Invest AB, omsatte 1.100 MSEK år 2020 och har kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala, Linköping och Luleå. www.officemanagement.se


Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Plats: Mölndalsvägen 30 b
 • Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning


Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan om det här är rollen för dig!


Har du frågor om tjänsten slår du en signal till mig Sebastian Boisen, 010 858 51 19.

Avdelning
Roll
Säljare
Platser
Kontakt Recruitment Consultant – HR & Utbildning
Väx med oss
Göteborg

Mölndalsvägen 30A

41263 Göteborg

Våra värderingar


True Commitment

Vårt största fokus är att skapa värde för våra kunder, där en förutsättning är att vi bygger långsiktiga relationer både internt och externt. Vi ska överträffa våra kunders förväntningar och alltid hålla vad vi lovar. Allt vi gör ska skapa nytta för kunden för att bli den självklara partnern inom alla våra affärsområden.

 

Great Together

Vi sprider och delar med oss av positiv energi och kunskap, vi samverkar som ett team, vi hjälper varandra och vi visar respekt. Som lag är vi starkare, där alla bidrar och tar sitt ansvar.

 

Always Improve

Att omfamna förändringar och att som organisation hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi ska ha ett klimat där viljan att utmana sig själv och driva sin egen utveckling framåt är självklar. Med rätt inställning, vilja och attityd är ingenting omöjligt.

Om Office Management

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i Norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 450 medarbetare, en omsättning på 1320 MSEK (2019) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 

Vår vision
Vi gör din arbetsdag framgångsrik.

Grundat 1993
Medarbetare 450
Omsättning 1320 MSEK
Sälj · Göteborg
Säljare inom telefonilösningar i Göteborg

Loading application form

Karriärsajt
Platser
Avdelningar
Jobbar du redan på Office Management?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

Publicerad den

20-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)