Inaktiv platsannons

Arbetsledare Bygg Bostad i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare Bygg Bostad

Sökes till Göteborg

Trivs du i ledarrollen, drivs av att utvecklas i din yrkesroll och att arbeta med roliga och utmanande byggprojekt? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab Bygg Bostad i Göteborg vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att ansvara för att du och ditt team tillsammans når uppsatta mål i rätt tid. Du kommer bland annat att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer.

Dina arbetsuppgifter kommer också att vara:

  • Leda teamet genom en nära och bra dialog
  • Planera, kalkylera och leda projekten från början till slut.
  • Arbetsmiljö-,miljö- samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Leda produktion i enlighet med projektets tidplan

Projekten kommer till största del omfatta nybyggnad, samt om- och tillbyggnad av bostäder samt till viss del kommersiella fastigheter. Som arbetsledare planerar du och håller samman insatser med yrkesarbetare, underentreprenörer och leverantörer.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av byggproduktion
  • har kunskaper inom relevant byggområde.
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har B-körkort

För att trivas i den här rollen krävs det att du är en person som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter. Du bidrar till en trivsam arbetsmiljö för alla. Du strävar efter att överträffa mål och förväntningar samt efter ett mer kundvänligt, tidseffektivt och kostnadseffektivt arbetssätt.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, lätt för att samarbeta och har förmåga att kommunicera tydligt. Du är prestigelös och har ett trevligt bemötande.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som arbetsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sanna Klingström via e-post: sanna.klingstrom@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-03

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)