Inaktiv platsannons

Platschef Bygg Bostad i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef Bygg Bostad

Sökes till Göteborg

Vi på Peab har fått in flera projekt i Göteborg, vilket innebär att vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en erfaren platschef hos oss på Bygg Bostad. Trivs du i ledarrollen och vill arbeta med roliga och utmanande byggprojekt? Drivs du av att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att nå resultat tillsammans med ditt team och är redo för en ny utmaning? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete ingår att ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö samt göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa effektivitet och leverans. Du kommer även att planera och leda produktionen från projektets start till slutbesiktning samt ansvara för budget, tidplan, logistik och resurser för dina projekt.

Vi söker dig som

  • har akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • har minst fem års erfarenhet av byggproduktion, arbete i en ledande position och arbete som platschef, arbetsledare, konsult eller entreprenadingenjör
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har B-körkort.

Vi ser gärna att du är en person som drivs av att ha ett totalansvar för verksamhetens projekt och medarbetare och att nå resultat tillsammans med ditt team. Du lämnar idéer och förslag på förbättringar på ditt eget arbetssätt. Du sätter Peabs övergripande mål i centrum för ett bra resultat.

Du delar information och resurser med andra. Vidare söker vi dig som aktivt tar ansvar och vet vad som ska göras utan att fråga eller vänta.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete, har erfarenhet av större bostadsprojekt och har erfarenhet av arbetsledning inom byggprojekt.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som platschef hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR partner Sanna Klingström via e-post: sanna.klingstrom@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-03

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)