Inaktiv platsannons

Systemförvaltare Digitala Möten i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Systemförvaltare Digitala Möten

Sökes till Malmö

Är du sugen på att driva utvecklingen av ljud- och videomöten inom Peab och vill du tillsammans med oss bygga ett hållbart samhälle?

Peab IT befinner sig i en expansiv fas just nu och vill därför stärka upp Collaboration-teamet med en systemförvaltare inom mötesteknik!

DITT UPPDRAG
Som en del i Collaboration-teamet kommer din fokus ligga på att tillsammans med en kollega förvalta och utveckla Peabs system för Ljud och Videomöten.
I tjänsten som Systemfövaltare kommer du bland annat arbeta med:

  • Systemdesign och upphandling av videomötesrum.
  • Arbeta med 3rd line support av våra videomötesrum
  • Utbilda supportpersonal och användare genom workshops, seminarium och instruktionsfilmer.
  • Koordinera och arbetsleda externa leverantörer i Sverige, Norge och Finland.
  • Arbeta med Microsoft Teams Room i Teams admin center och våra fysiska Teamsrum.

Du kommer hjälpa verksamheten att hitta rätt lösningar för sina behov och agera kravställare på våra leverantörer. Tillsammans med kollegor och leverantörer hjälper ni Peabs medarbetare till en bra mötesupplevelse på Peab.
Peab IT sitter i moderna lokaler på Valhall park i Ängelholm tillsammans med andra avdelningar på Peab Support AB. Du kan även utgå från vårt kontor vid Hyllie i Malmö.

DIN PROFIL
Du har minst tre års erfarenhet från liknande tjänst och goda kunskaper inom AV-teknik. Har du kunskaper och intresse för Microsoft 365 plattformen kommer du ha möjlighet att jobba en hel del med det framöver, framför allt med Teamsplattformen.
För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är en självgående, prestigelös och social person som har förmågan att prioritera och arbeta lösningsorienterat. Vi ser även gärna att du är en lagspelare som sätter användaren i fokus.
AV-teknik och Microsoft 365 utvecklas kontinuerligt och du förväntas hålla dig uppdaterad kring det som sker inom området. Utrymme för och stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling är därför något vi alltid erbjuder till våra anställda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Tilde Andrén, Rekryteringskonsult, på tel 072-6601974.


 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Sista ansökningsdag 2022-05-09

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)