Inaktiv platsannons

Anläggare inom VA i Kalmar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Anläggare inom VA

Sökes till Kalmar

Anläggning region mellersta består av 350 medarbetare fördelat på 6 arbetschefs-grupper. Anläggning utför mark- och ledningsarbeten, bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur samt utför grundläggningsarbeten. Nu söker vi i Kalmar efter anläggningsarbetare där kunskaper inom vatten och avlopp är meriterande. Är du intresserad? Sök in till oss!

Om tjänsten

Som anläggningsarbetare mot inriktning vatten och avlopp kommer du bland annat utföra:

  • plattsättning
  • grundläggning av hus 
  • vatten och avloppsarbete

Om dig

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba som anläggare av ovan nämnda arbetsuppgifter. Har du yrkesbevis är det ett stort plus. Du ska kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift. Vidare krävs det att du har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. 

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?


Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Julia Sandberg - julia.sandberg@peab.se

Sista ansökningsdag 2022-05-31

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)