Inaktiv platsannons

Installationsledare i Trollhättan

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationsledare

Sökes till Trollhättan

Region Bygg Väst söker en Installationsledare, gärna inom El och/eller Styr, till våra byggprojekt med placering på någon av orterna, Trollhättan, Uddevalla, Skövde, Lidköping eller Göteborg.

Om rollen:
I rollen som Installationsledare bistår du med specialistkunskaper från anbudsskedet till garantibesiktning. Du har en rådgivande funktion gentemot platschefer och andra medarbetare i produktionen. Du arbetar bland annat med framtagande av systemlösningar, kalkyler, upphandling av installatörer, utvärdering av anbud, leda projekteringen av installationsanläggningen och ansvar för helheten av de installationstekniska lösningarna i projektet mm. Du medverkar också i produktionen och bidrar till att lösa installationsrelaterade frågor.

Tillhörighet:
Du ingår i vår produktionsstödsgrupp där du är med och utvecklar rollen som installationsledare tillsammans med övriga installationsledare i regionen och rapporterar till produktionsstödschef.

Om dig:
Som person är du engagerad, proaktiv, kommunikativ och bra på att samarbeta. Du ser helheten, är noggrann och strukturerad. Du känner dig trygg i sociala sammanhang eftersom du kommer ha kontinuerlig kontakt med UE och flera projektteam. Du har en stark vilja att hjälpa till och att hitta bra kostnadseffektiva lösningar.

Utbildning och erfarenhet:
Vi vill att du har teknisk utbildning på högskolenivå eller mångårig liknande relevant erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet som konsult (inom el eller styr) eller som projekt- eller arbetsledare. En erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen är också positivt. 
Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

:

Produktionsstödschef Jessica Rosell: jessica.rosell@peab.se

Sista ansökningsdag:

2022-06-12

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-12

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)