Inaktiv platsannons

Platschef i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Stockholm

Platschef för Pumpavdelningen sökes till Swerock AB, Mellersta Betongdistribution.

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Vill du vara med och göra skillnad? Ditt uppdrag blir att bidra till att tillhandahålla lösningar så att våra kunder får rätt betongpump vid rätt tillfälle.

Låter det intressant? Då ska du söka jobbet som Platschef hos på Swerock AB med placering i Rosersberg.

Om tjänsten

Som platschef ansvarar du för drift och utveckling av vår Pumpavdelning.  Verksamheten är i ett expansivt läge vilket gör tjänsten både utmanande och varierande.

Du kommer att ha arbetsmiljö och personalansvaret för ett ca 30 tal pumpmaskinister samt planering och utställning samt att söka tillstånd /dispenser för dessa

Tjänsten innebär även resultat- och budget ansvar och du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led. Befattning innebär även mycket kundkontakt.

Rollen erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Tjänsten är på heltid och placerad i Rosersberg.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har relevant utbildning inom bygg- och anläggningsteknisk eller maskinteknisk inriktning eller har motsvarande erfarenhet.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från betongbranschen.
  • Liknande roll med ledarposition.
  • Du har god datorvana och gärna C-körkort.  

För att trivas i rollen behöver du ha initiativförmåga, vara ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Det är viktigt att vara kvalitetsmedveten och strukturerad. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild.

Vi värdesätter om du har intresse och kunskap för de produkter vi hanterar och de regelverk som styr hanteringen av dem. Du behöver även ha kunskap om den miljölagstiftning som är förknippad med vår verksamhet.

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Veronica Dahlquist på 072-533 40 09.

Denna rekrytering sker helt genom Swerock AB försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-13

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)