Inaktiv platsannons

Säljplanerare Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus i Umeå

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Säljplanerare

Arbetsbeskrivning

Till vår Säljorganisation i Umeå söker vi en nu en Säljplanerare/Säljare utan distrikt
 
Som Säljplanerare är dina primära arbetsuppgifter att ansvara för den dagliga driften av personal genom ruttplanering av säljdistrikt, schemaläggning och bemanning samt tidrapportering i våra system. I rollen ingår även att ansvarar du för löpande drift av våra lastbilar och dess färdskrivarkort, regionsadministration samt beställning av kläder mm. Som en del av ditt arbete kommer du också att, ungefär 1-2 dagar per vecka, köra på rutt som Säljare då du ersätter ordinarie säljare på olika distrikt.  
 
Vem är du?
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som samtidigt är en lagspelare med förmågan att samarbeta i grupp. Som person är du flexibel och strukturerad och har lätt för att kommunicera. Då tjänsten kräver förmåga att kunna arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt är det av stor vikt att du trivs med det och samtidigt gilla en arbetsmiljö som präglas av högt tempo.

För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av bemanning och administrativt arbete. Utbildning inom bemanning eller logistik samt av försäljning i dagligvarubranschen är en fördel. Du behöver ha god data- och systemvana då mycket av det administrativa arbetet görs i våra system.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift och hanterar Officepaketet väl. C-körkort och YKB är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi dig?
Du får arbeta i ett företag med starka varumärken och som är i ständig utveckling. Våra värderingar Engagemang, Mod och Ansvar är grundläggande för oss och et är viktigt att du delar dessa med oss och att du som Säljplanerare bidrar starkt till vår framgång.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej