Inaktiv platsannons

Säljande distributör med B-körkort, BE-körkort eller C-kort+YKB Pågen Umeå Vill du bli medarbetare på Pågen?Arbetsmiljön i fokus

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Säljande distributör med B-körkort, BE-körkort eller C-kort+YKB Pågen Umeå

 

Arbetsbeskrivning
Som Säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara placerad i Umeå och ha kontakt med Regionchefen.
 
Du levererar dagligen bröd till butikerna i Umeå med omnejd med en lätt lastbil som kräver B-körkort, BE-körkort eller C-körkort + YKB.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst.


Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har B-körkort, BE-körkort eller C-körkort + YKB, C-kort är mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av distributionsarbete/försäljning.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser.
Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej