Inaktiv platsannons

Fartygsstädare i Göteborg

Vi är mer än bara en... Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och...

Om tjänsten

Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.

Sodexo letar efter nya medarbetare inom housekeeping på Stena Germanica och Stena Scandinavica i Göteborg. Som anställd hos oss är du en del av ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter.

Housekeeping handlar om att städa och bädda hytterna på färjan. Det är ett viktigt jobb som påverkar resenärernas upplevelse av resan. Du måste ha en bra känsla för service. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, där du prioriterar och ser lösningar. Arbetsuppgifterna utförs enskilt men du har nära till kollegor och arbetsledare.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har minimum grund- och gymnasieskola, eller motsvarande, samt goda kunskaper i svenska. Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Vår verksamhet pågår varje dag varför vi ser det som viktigt att du kan vara schemalagd på veckans alla dagar. Det är meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet av professionell städning.  

Om tjänsten
Tjänsten avser en visstidsanställning där arbetspasset startar kl. 09:30 på morgonen och slutar kl. 14:00. I första hand söker vi personer som kan arbeta från april till september men det finns goda förutsättningar för att få en förlängd anställning. För tjänsten krävs kontroll i belastningsregistret, samt ett web-test i ISPS koden. Vi berättar mer om det vid en eventuell intervju. 

I Sodexo får du en seriös arbetsgivare som värdesätter allas unika värde. Lagandan är stark och vår ambition är att du ska tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och ett förmånspaket som bl.a. innehåller lunchkort och personalrabatter på hotell och annat.  

Observera!
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb