Inaktiv platsannons

Platschef till Sodexo i Göteborg

Om tjänsten

Nu rekryterar vi en platschef till Sodexos kontor i Göteborg med ansvar över Region Väst. I rollen som platschef får du en spännande och stimulerande roll där du till stor del arbetar under frihet med ansvar. Det betyder att så länge du visar driv och engagemang kommer du att få förtroendet att i samråd med din chef lägga upp arbetet på det sätt som passar dig bra. Du kommer även att få möjligheter att vara med och påverka din och deras fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Sodexo är Nordens ledande Service Managementföretag. Vi erbjuder en rad olika tjänster för att förbättra livskvalitén i vardagen. På avdelningen Sodexo/spår utför vi städning av tåg med kringtjänster på ett flertal orter runt om i Sverige. Nu rekryterar vi en platschef till vår verksamhet i Region Väst. Vår verksamhet bedrivs alla dagar om året och dygnet runt. Arbetet innebär därmed en liten del förlagd utanför kontorstid.

Vi är mer än bara en arbetsgivare. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.

Arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar för den totala driften
 • Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten
 • Leda och utveckla arbetsledare inom området
 • Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet från en ledande roll
 • Har erfarenhet av servicebranschen
 • Har goda kunskaper i svenska, i tal & skrift.
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap om spårtrafik
 • Har erfarenhet av transport- eller fordonsbranschen

Kanske arbetar du idag som ledare på ett större åkeri, buss eller flygbranschen. Du är van vid att arbeta i en föränderlig miljö som ibland kräver snabba omprioriteringar i ditt arbete.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Flexibel
 • Serviceinriktad

För att trivas i denna roll är du en person som trivs i en ledande befattning och som har ett stort intresse för att motivera andra. Du har vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare, samt har förmåga att dela med dig av din kompetens på ett effektivt sätt. Vidare är du en driftig och målmedveten person med förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat gentemot kunder och medarbetare. Givetvis känner du igen dig i och delar våra värderingar.

Känner du att du passar in på beskrivningen? Är du redo att ta steget och bli platschef på Sodexo? Vi hoppas det och ser fram emot att läsa din ansökan!

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work och alla frågor och ansökningar ska därmed gå via Academic Work. Melina Läckberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på . Ange annons-ID i ditt mail: 15073750. Du skickar in din ansökan via länken . 

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5185&rmlang=SE

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb