Inaktiv platsannons

Kockar och biträden sökes i Alingsås

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Till vår äldregård i Bjärke söker vi nu kockar och biträden. Som kock ser vi att du har relevant utbildning för arbetet, kunskap och erfarenhet av specialkoster och ett brinnande engagemang för utveckling. Du är van vid att arbeta vid en dator och känner dig bekväm med att ansvara för beställningar, inventeringar och svinn etc.

För tjänsten som köksbiträde söker vi dig som har ett gediget intresse för kost och vill utveckla dina matlagningskunskaper. Du kommer att bistå kocken i de flesta uppgifter men även arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav. 

För dessa tjänster krävs det att du är en aktiv lagspelare där hela teamet finns i planeringen av arbetet men också att du är trygg med att jobba självständigt. Du är duktig på att planera, strukturera och ser det som en självklarhet att leverera både mat och service av högsta kvalitet. 

Arbetet är förlagt både vardagar och helger. Tjänsten är på 100% och kommer att tillsättas omgående varpå intervjuer sker löpande. 

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Restaurang | Deltidsjobb