Inaktiv platsannons

Web & konverteringsspecialist i Göteborg

Om tjänsten

Web & konverteringsspecialist

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi befinner oss i en spännande fas där hela organisationen vässas mot framtidens utmaningar. Till vår avdelning, Revenue, Distribution & Online Sales söker vi nu en Web & konverteringsspecialist för att hantera och stärka våra varumärken, hemsidor och bokningsflöden primärt inom hotell och restaurang (det vi internt kallar Always On). 

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollen som Web & konverteringsspecialist arbetar du aktivt och operativt för att optimera sajter och bokningsflöden för bästa konvertering och användarupplevelse med syfte att maximera den digitala försäljningen. 

Du ansvarar för att hemsidorna inom Always On är optimerade för bästa användarupplevelse inom ramarna för existerande ramverk. Tillsammans med E-Commerce Manager ansvarar du för att optimera hemsidorna och bokningsflöden i syfte att bidra till hög konvertering och försäljning. I ansvaret, tillsammans med Brand Marketing Team Always On, ligger också att grundläggande SEO implementeras och uppdateras löpande. 

Utifrån användardata och analys beslutar du om, samt genomför, förändringar på våra Always On - sajter. Du optimerar design och flöde på hemsidorna för att dessa skall konvertera bättre, hela tiden med användaren i fokus. 

Du arbetar nära och tillsammans med E-Commerce Manager för att öka konverteringar på sajterna och bokningsflöden. Du skissar/prototypar våra sajt och bokningsflöden för att stödja interna och externa utvecklingsresurser. 
Du kommer även att ansvara för att bygga landningssidor för olika kampanjer och erbjudanden för att uppnå bästa konvertering. 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från liknande roller och arbete med web-design, konvertering och försäljning online. 
Meriterande är god erfarenhet av skiss- prototypframställning samt arbete med SEO, digital marknadsföring och Google Analytics. 

Du har: 

Expertkunskaper inom: 
- Användarupplevelse och konvertering online
- Informationsarkitektur.
- Adobe Creative Cloud
- Skiss- och prototypframställning - Adobe XD, Sketch, Figma.

Goda kunskaper inom: 
- Google Analytics
- Wordpress
- CSS
- HTML
- Javascript

Som person är du självgående och strukturerad, du har förmåga att prioritera ditt arbete utifrån arbetsbelastning och ad-hoc uppgifter. 
Du rör dig utan problem utanför egna teamet i syfte att få information från användare samt sprida dina insikter till kollegor. 

Du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift. 


Vad vi erbjuder

Hos oss på Svenska Mässan Gothia Towers genomför vi allt ifrån stora mässor, kongresser och möten till shower och oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vi har skapat en unik och attraktivt mötesplats där det alltid händer något varje dag! 

Du kommer ingå i ett team där specialister arbetar med olika uppdrag inom intäktsoptimering, online-försäljning, marknadsföring och e-handel. Vi rör oss och har kontaktytor över hela företaget då vi är inblandade i flera kommersiella frågor varje dag. Vi är ambitiösa och drivs av att nå våra uppsatta mål. Vi är noga med att efterleva våra spelregler och värnar om varandra för en hållbar arbetsmiljö. Vi värdesätter goda relationer och det är viktigt för oss att ha roligt på dagarna. 

Känner du igen dig i beskrivningen? 
Välkommen med din ansökan! 

Frågor om tjänsten

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)