Inaktiv platsannons

Supervisor Logistics i Göteborg

Om tjänsten

Supervisor Logistics

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu en Supervisor till vår Logistik avdelning!

Avdelningen är under ständig utveckling och vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Beskrivning av rollen
Som Supervisor Logistics ansvarar du för att alla ankommande och avgående transporter hanteras med kvalité och hög säkerhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är kundmottagning samt bokning av transporter till och från Svenska Mässan. I ditt ansvar ingår även personalplanering, tidsåtgång, bokning av parkeringsplatser, hyra av truck, lift samt andra hjälpmedel. Fakturering utförs mot våra utställare, monterarbetare och speditörer.

I din roll som Supervisor till vår Logistik avdelning ansvarar du för att arbetet genomförs på ett säkert sätt, du arbetsleder truckförare och huvudsakliga kontaktytor är speditörer, chaufförer och utställare.

Vem vi söker
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av godsmottagning- och transportrelaterade frågor, spedition samt kundmottagning. Kunskap om följesedelshantering och andra transport dokument är ett krav. 

Kunskaper och praktiska erfarenheter av arbetsledning samt systemkunskap är ett krav.  Som person är du service- och utvecklingsinriktad samt besitter de ledarskapskvalitéer som krävs för att axla en arbetsledande roll. Du har vana av personalplanering då det är en del av arbetet.

Som person är du glad och positiv som ständigt strävar efter att hantera kunder, utställare, personal på ett sätt som utvecklar verksamheten. Truckkort samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl lokal som internationell karaktär. I runda slängar får du 700 härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. Vår verksamhet pågår vardagar samt helger vilket gör att arbetstid ligger även kvällar och helger.

Anställningen är en tillsvidare anställning på 100%.

Frågor om tjänsten

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)