Inaktiv platsannons

Vi söker nu två Florister till vårt team på Flowers i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker nu två Florister till vårt team på Flowers

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi på Flowers är ett team florister som ansvarar för anläggningens växter. Vi kreerar och levererar snittblommor och andra dekormiljöer till våra avdelningar, gäster och kunder i butik samt till event och mässor.

Här får du verkligen spännande utmaningar som florist!

Huvudsakliga Arbetsuppgifter
Snitthantering, dekor och blomsterbinderi, växtskötsel och plantering, exponering, fest och bröllopsbinderi, butiksarbete, dekor till mässor

Vem vi söker
Vi söker nu dig som är utåtriktad, social, ansvarstagande och tycker om att ge förstklassig service. Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. För att kunna möta gästers frågor och ge hög service ser vi gärna att du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

En stor del av våra uppdrag och dess information får vi digitalt och vi arbetar i flera olika digitala beställningssystem. Det är därför väldigt viktigt att du känner dig trygg med att arbeta digitalt och att du har tidigare erfarenhet av detta.

Vi vill att du är utbildad Florist, samt har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av arbete i butik varav minst ett år i blomsterbutik. Erfarenhet från arbete på mässor är meriterande.

Då vi arbetar i butik och med mässor har vi varierande arbetstider och du behöver kunna arbeta schemalagda arbetstider dag, kvällar och helger.

Vad vi erbjuder
Två tillsvidaretjänster, en på 80% och en på 100%. Ange i din ansökan vilken tjänst du söker. Vi erbjuder varierande arbete med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att göra urval och intervjuer löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)