Inaktiv platsannons

Projektörer stationer i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos experter inom Energi är ledande inom Norden och hjälper både företag och organisationer att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. 

För detta uppdrag söker vi ett flertal roller. Uppdraget omfattar såväl förstudier som projektering för stationer och kraftledningar. Just nu stärker vi vårt kunniga Substations team på Sweco till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå.

Varför jobba hos oss? 

Med utgångspunkt från Swecos marknadsledande position inom eldistribution kommer du inom ramen för detta uppdrag att vara med om en mycket spännande resa under flera år och skapa förutsättningar för en stark och hållbar utveckling av samhället.

Men du står inte ensam. På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Din framtida roll 

I din roll som projektör för stationsprojekt ingår att:

  • Leda projekteringsteamet bestående av mekkonstruktörer, kontrollanläggningsingenjörer och elkraftspecialister
  • Samarbeta med olika discipliner inom uppdraget (t.ex. tillstånd, mark, miljö, ledningar)
  • Skriva förstudier samt också förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenader
  • Följa upp tidplaner, budget, framdrift och leveranser
  • Kontakt med kundens projektledare i frågor kring framdrift, tekniska förutsättningar, budget mm

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av stationsprojekt på minst regionnätsnivå (>70 kV)
  • Minst 7 års erfarenhet från branschen i form av t.ex. projektering eller byggnation av stationer
  • Vi tror att du är högskoleingenjör inom elkraftområdet. Alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet eller utbildningar erhållit motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet från AB, ABT och AMA är meriterande
  • Erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande

Vem är du?

Arbetet som stationsprojektör innebär många kontakter såväl internt som externt. Det är viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är tydlig i din roll. Som person drivs du av att leda projekt framåt. Du har stor samarbetsförmåga och helhetssyn och är bra på att planera och följa upp arbetet. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.  

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande. 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej