Inaktiv platsannons

Projektörer VA-processanläggningar i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är din dröm att arbeta med utmanande anläggningsprojekt i en ansvarsfull roll? Trivs du med att arbeta med teknisk problemlösning? Vill du kliva in i Europas största konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande och samarbeta med kunniga och drivna kollegor? Varmt välkommen att söka denna tjänst redan idag!

Just nu stärker vi vårt kunniga projektörsteam inom vatten- och avloppsteknik till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå. Din chef utgår från kontoret i Sundsvall men du kan utgå från något av Swecos övriga kontor. 

Varför jobba hos oss? 

Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet – det är en förutsättning. 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det dessutom viktigt att ha roligt på jobbet! 

Din framtida roll 

Gruppen består idag av 12 medarbetare som arbetar i projekt i olika faser och mot olika kunder – inte sällan ihop med andra discipliner såsom arkitekter, byggnadskonstruktörer och projektörer inom mark, el, automation och VVS. Vår grupp ansvarar för VA-process och maskinell utrustning. Du kommer att få möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor och få tillfälle att tillägna dig erfarenheter som gör dig mer och mer självständig. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö med stort eget ansvar i en organisation som är mån om sina anställda.  

Du kommer till exempel att:  

 • Vara med och designa framtidens anläggningar för vattenrening, avloppsrening och biogasproduktion  
 • Projektera rörsystem och maskininstallationer vid ny- och ombyggnation av VA-processanläggningar i AutoCAD Plant 3D 
 • Upprätta maskinritningar, processcheman och tekniska beskrivningar 

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med Swecos kunder, marknadens leverantörer samt kollegor designa vatten- och avloppsreningsverk samt pumpstationer med avseende på layout, funktion och maskinell processutrustning. Som projektör får du möjlighet att följa hela projekt – från inledande problemställning via bygghandling till färdig idrifttagen VA-anläggning. Du kommer att sitta på kontoret beläget precis vid Gamla Ullevi i centrala Göteborg i ljusa, härliga lokaler omgiven av duktiga kollegor. 

Tjänsten passar dig som vill utvecklas och växa inom denna bransch. Sweco är en global aktör och för rätt person kommer möjlighet till större ansvar ges både internt och mot kund. 

Dina erfarenheter

 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskin, samhällsbyggnad, kemi, process eller motsvarande YH-utbildning t.ex. Piping engineering 
 • Är användare av AutoCad 
 • Är obehindrad både skriftigt och muntligt i svenska 
 • Har körkort B

Det är meriterande om du: 

 • Har erfarenhet från projektering av processanläggningar inom VA, VVS, industri, eller energibranschen 
 • Har konstruerat eller arbetat med maskiner och utrustning till vatten- och avloppsanläggningar 
 • Har arbetslivserfarenhet från arbete på vattenverk, reningsverk, pumpstationer och/eller energiproduktionsanläggningar 
 • Är användare av AutoCAD Plant 3D 
 • Har kunskap inom rör- och kanalströmning 

Vem är du?

Som person är du självgående, ansvarstagande och flexibel. Du förväntas kunna bli självgående i din roll relativt snabbt men det kommer finnas kollegor nära till hands att fråga. Utöver detta är du en person som fullföljer det du tar på dig och trivs när du får förtroende. Du kommer också att ha stora kontaktytor både internt inom Sweco och externt mot kunder och leverantörer och då är det viktigt med en god samarbetsförmåga. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande. 

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Publicerad den

26-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej