Inaktiv platsannons

Dokumentationstekniker i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du hjälpa våra kunder att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning? Är du intresserad av att vara med på en spännande resa inom eldistribution? Swecos energikonsulter söker nu dig som har erfarenhet av elkrafttekniskt arbete och har lätt för att etablera kundkontakter.

För detta uppdrag söker vi ett flertal roller. Uppdraget omfattar såväl förstudier som projektering för stationer och kraftledningar. Just nu stärker vi vårt kunniga team inom Power Distribution på Sweco till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå. 

Varför jobba hos oss? 
Swecos experter inom Energi är ledande inom Norden och hjälper både företag och organisationer att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Med utgångspunkt från Swecos marknadsledande position inom eldistribution kommer du inom ramen för detta uppdrag att vara med om en mycket spännande resa under flera år och skapa förutsättningar för en stark och hållbar utveckling av samhället.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet! 

Din framtida roll
Våra dokumentationstjänster skapar kvalitet, säkerhet, trygghet och mervärde för kunder som har elnäts- och elkraftsanläggningar. Som dokumentationstekniker arbetar du med ritningar i NIS-system för våra elnät och ansvarar för nyregistreringar, uppdateringar, rättningar/justeringar, konstruktion, renritning och produktion av kvalitetssäkrad slutdokumentation. Vi arbetar i system och program som NetBas, DP-Power, SAP och Officepaketet.

Din chef utgår från kontoret i Sundsvall men du kan utgå från något av Swecos övriga kontor. 

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av elkrafttekniskt arbete alternativt teknisk dokumentation. Har du tidigare arbetat som tekniker, beredare eller projektör kan det vara meriterande.
  • Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom elkraftområdet.
  • God erfarenhet av NIS-system.
  • Erfarenhet med NetBas och/eller DP-Power kan vara meriterande.

Vem är du?
Då vi värnar samarbete söker vi en lagspelare och värderar personliga egenskaper högt. Som person är du drivande, nyfiken och van att ta eget ansvar för ditt arbete. Du har lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad. Då du kommer att kommunicera med olika målgrupper vill vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej