Inaktiv platsannons

Konsulter inom IT för samhällsutveckling till Sweco Digital Services – flexibel arbetsort i Kalmar län

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du jobba med hållbar utveckling och använda din kompetens i uppdrag som gör nytta på riktigt?
Har du bakgrund inom BIM-/informationssamordning, systemutveckling eller GIS och geodata? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med rätt personer och rekryterar löpande. Skicka in en intresseanmälan om du tror att det här är arbetsplatsen för dig!

Varför jobba hos oss?
På Swecos division Digital Services får du jobba i digital framkant och utvecklas tillsammans med experter som brinner för att skapa ett smartare och hållbart samhälle. Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för oss liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för dig som lever våra värdeord nyfikenhet, engagemang och ansvar. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, GIS-experter, FME-experter och systemutvecklare.

Vill du veta mer om vilka vi är se vår film: 
Som konsult på Sweco gör du skillnad – Du agerar expert och rådgivare tillsammans med kunniga kollegor. Här jobbar vi med de globala målen i nära samarbete med våra kunder och utvecklas som konsulter i spännande uppdrag. På Sweco är hållbarhet viktigt, i samhället såväl som i livet. Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och på så sätt få vardagen att gå ihop. Gör skillnad tillsammans med oss!

Din framtida roll
Som anställd hos oss kommer du exempelvis att:
• Tillsammans med kollegor hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet.
• Utveckla kundrelationer, skapa och sälja in egna uppdrag.
• Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på flera olika sätt till FN:s globala hållbarhetsmål.

Du arbetar förmodligen men inte nödvändigtvis inom ett av våra huvudsakliga kompetensområden:
• Inom BIM- och informationssamordning jobbar du i bygg- och infrastrukturprojekt eller åt fastighetsförvaltare. Vi arbetar med allt från att designa och automatisera processer och IT-stöd för projektstyrning till CAD-/BIM-samordning och dokumenthantering.
• Inom Systemutveckling jobbar du med många olika tekniker och ramverk. Vi jobbar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. Vi är ganska C# backend orienterade inom regionen men söker allt från Frontend till backend.
• Inom GIS och geodata arbetar du med informationsbearbetning och -samordning, utformar och utför rumsliga analyser eller arbetar med dataflöden och tillgängliggörande av geodata. Vidare kan du arbeta med organisation- och verksamhetsutveckling eller IT-arkitektur kopplat till GIS och geodata. Du är bevandrad i GIS-branschen och har erfarenhet av verktyg som ArcGIS, QGIS och FME.

Utöver att arbeta i våra kompetensområden arbetar vi både över och i gränslandet mellan BIM- och informationssamordning, systemutveckling samt GIS och geodata. Du kan arbeta i uppdrag tillsammans med experter från andra kompetensområden eller i roller med kombinerad kompetens.

Ledarskapet
”Frihet under ansvar är ett slitet uttryck men det är det som kännetecknar bäst hur det är att arbeta hos oss. Vi jobbar mycket med medarbetarskap och gruppdynamik och den enskilde individens egna initiativ är en förutsättning för att lyckas. Vi försöker jobba med en coachande ledarstil och är kollegor så ofta som det är möjligt och intar rollen som ledare och/eller chef när så krävs. Det är vi som lyckas som grupp, inte vi som chefer” . – Jens Lundegaard, Sebastian Kvist, Elias Jörholt, Daniel Häll (Ledningsgruppen region Öst)

Dina erfarenheter
Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning eller erfarenheter som ger dig motsvarande kunskap.

Vem är du?
Det är inte vad du kan som avgör om du kommer att passa hos oss utan vem du är.
Vi tänker oss att du är en social och ansvarstagande medarbetare. Du är inte främmande för att driva saker från idé till målgång – du tar hjälp när du behöver och söker lösningar för att komma framåt och hjälper dina kollegor. En lagspelare med egen initiativkraft helt enkelt.

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.
På Sweco värdesätter vi hållbarhet – öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken – engagerad och ansvarstagande.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-08-15. Vi kommer gå igenom ansökningarna efter sista ansökningsdatum då vi har semesterledighet. Vi hoppas därmed på förståelse för senare återkoppling än normalt. Vi kommer återkoppla till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej