Inaktiv platsannons

Skogsmästare / Jägmästare Markförhandlare

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du intresserad av skog och natur – och samtidigt trivs med att arbeta nära kund? Just nu stärker vi vår kunniga enhet Skog inom division Energy & Industry till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå.  

Varför jobba hos oss?

Vår grupp består idag av 10 medarbetare, och vi arbetar både enskilt och tillsammans i uppdragen. Vi har ett tätt samarbete i en prestigelös och positiv atmosfär – vilket vi värdesätter högt. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet och är något som präglar vårt arbetssätt.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet! 

Din framtida roll

Vi vill att alla konsulter ska sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter, din utveckling och din roll i projekten. 

Gruppens huvudfokus är skogligt underhåll och markåtkomstfrågor inom energisektorn – främst kopplat till skogliga besiktningar, intrångsvärderingar, förhandlingar med markägare och andra intressenter på region- och stamnätsledningar.

Vi arbetar även aktivt tillsammans med våra kollegor inom Sweco för att erbjuda våra kunder en helhetslösning som täcker flera kompetensområden. 

Dina erfarenheter

Du har en skoglig utbildning som skogsmästare, jägmästare eller liknande. Du har gärna något eller några års erfarenhet av skogsbruk eller av skogligfrågor inom infrastruktur. 

Arbetet som konsult för skogligt underhåll och markåtkomst innebär många kontakter med kunder, myndigheter och markägare varför det är viktigt att kunna skapa goda och förtroendefulla relationer med olika typer av människor.

Du har hög serviceambition samt stor samarbetsförmåga och helhetssyn samt är bra på att organisera och följa upp arbetet. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. 

Vem är du?

Som person är du handlingskraftig och noggrann i ditt arbete. Du har en väl utvecklad social kompetens, är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Dessutom har du ett starkt eget driv och nyfikenhet. 
 
Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och leverera bra resultat till våra kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling. Vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande. 

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej