Inaktiv platsannons

Uppdragsledare VA-Processanläggningar i Östersund

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Sweco söker nu uppdragsledare / projektledare inom något eller flera av kompetensområdena: dricksvatten, avloppsvattenrening och slamhantering.

Just nu stärker vi vårt kunniga processingenjörsteam inom vatten- och avloppsteknik till några av våra orter i norr; Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Umeå, Lycksele, Skellefteå, Luleå, Boden, Kiruna, Gällivare och Piteå. Din chef utgår från kontoret i Sundsvall men du kan utgå ifrån någon av Swecos övriga kontor.

Varför jobba hos oss?
Gruppen VA-Processanläggningar har idag 11 medarbetare som arbetar med processdesign och maskinutformning av dricksvattenverk och avloppsreningsverk. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder från ett tidigt planeringsskede, genom projektering och byggprocess till förvaltningsskede. Gruppens arbetsområden spänner ifrån utredning, förstudier, projektering, dimensionering och projektledning av processtekniska installationer inom dricksvatten- och avloppsvattenrening. Vi behöver nu förstärka gruppen inom uppdragsledning/projektledning.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån – genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet!

Din framtida roll
Som uppdragsledare/projektledare kommer du arbeta med att driva små och stora projekt för om- och nybyggnad av avloppsreningsverk och vattenverk. Du kommer leda och ansvara för projektering av de maskintekniska installationerna. Samt att du också kommer ha möjlighet att vara huvuduppdragsledare och leda större projekt i samarbete med Swecos systergrupper inom övriga teknikdiscipliner. Typiska arbetsuppgifter är att utreda åtgärdsförslag och ta fram kostnadskalkyler, leda projekteringsarbetet, skriva förfrågningsunderlag för upphandlingar samt att utföra besiktningar och byggledning. Du kommer ha en nära kontakt med våra kunder och ansvara för försäljning och kundvård. För rätt person erbjuder vi stora möjligheter att påverka både den egna och gruppens utveckling.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom maskinteknik, väg och vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet från projektering eller uppdragsledning. Det är mycket fördelaktigt om du har erfarenhet från konsultrollen och har en gedigen kunskap inom VA-processen. Om du är välkänd hos kunderna är det även en klar styrka. Det är också meriterande om du har erfarenhet av 3D CAD.

Vem är du?
Som person är du positiv, självgående, ansvarstagande och flexibel. Du tycker det är roligt att bygga goda relationer med kunder, samarbetspartners och kollegor.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling och vi tror att du precis som vi är nyfiken, engagerad och ansvarstagande.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-06-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Efter avslutad rekryteringsprocess återkopplar vi till samtliga sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej