Inaktiv platsannons

Affärsmässig Uppdragsledare VVS till Malmö och Helsingborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Motiveras du av en roll med fokus på kundrelationer, ledarskap i projekt och fastigheter? Vill du ha stor frihet att definiera din roll samt de projekt som du leder? Vi kompletterar nu vårt team i Malmö och Helsingborg med ytterligare en Uppdragsledare inom VVS för att förstärka vår position och söker dig som vill vara med och ta dig och oss till nästa nivå.

Hos Sweco får du ett jobb som gör skillnad. Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Varför jobba hos oss?
På Sweco i Malmö och Helsingborg får du arbeta i ett härligt gäng med kompetenta kollegor. Vi har unika spetskompetenser och arbetar inom alla tänkbara uppdrag, både lokalt och i övriga Sverige. Vi arbetar med den senaste tekniken och ligger i framkant vad gäller hjälpmedel och utvecklingskraft. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett dynamiskt kunskapsföretag där utvecklingsmöjligheterna är många. 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Som uppdragsledare inom Sweco är du den som har det delegerade ansvaret mot kund för tid, kostnad och kvalitet. I arbetet ingår allt från tidiga kundkontakter, offertarbete och utredningar till projektgenomförande samt besiktning och uppföljning i förvaltningsskedet.

Som uppdragsledare inom VVS kommer du arbeta som projektledare och utredare i uppdrag för våra kunder. Du kommer att leda projekt men även arbeta självständigt. Du kommer även att ansvara för att utveckla kundrelationer.

Ledarskapet
”Välkommen till Sweco! Att arbeta med mig som ledare innebär att du gärna får ta egna initiativ och arbeta med stor frihet. Som ledare är jag närvarande och transparent. Du kommer vara delaktig i beslutsprocesserna som finns i gruppen och i våra uppdrag. Tillsammans blir vi starkare och får en roligare vardag. Vill du dessutom utvecklas personligen eller i yrkesrollen så är jag med på resan! Tillsammans tar vi fram din utvecklingsplan, för att nå just dina mål.

Jag har själv varit på Sweco i 3 år och tycker att det är inspirerande att arbeta i det stora bolaget med enorm kompetens och spännande projekt. Samtidigt som vi alltid fokuserar på den lokala marknaden.” Gruppchef Roger Westerberg

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant teknisk utbildning inom VVS. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som konsult med att projektera, leda projektering och utföra utredningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av entreprenadbranschen.

Vem är du? 
Du är engagerad, nyfiken, ansvarsfull och har viljan att vidareutvecklas. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet. 

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? 
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta Gruppchef Roger Westerberg, 0708215623

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej