Inaktiv platsannons

Sök Swecos introduktionsprogram inom Transmission och Distribution i Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du nyutexaminerad ingenjör och nyfiken på konsultrollen? Vårt introduktionsprogram ger dig en skräddarsydd utbildning samtidigt som du får jobba som konsult i våra kundprojekt. Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till energiomställningen och utveckla morgondagens kraftsystem.

Tillsammans med andra nyrekryterade kollegor i hela Sverige kommer du att delta i vårt introduktionsprogram under din första tid som konsult på Sweco. Programmet startar den 15 september och pågår under ca 6 månader men anställningsstart kan ske tidigare.

Varför välja oss?
Introduktionsprogrammet kommer att ge dig kunskaper om våra verksamhetsområden inom transmission och distribution, konsultrollen, affärsmannaskap, sälj- och presentationsteknik samt innovation och hållbarhet. Detta program pågår samtidigt som du deltar i olika uppdrag i din roll som konsult. Programmet kommer bidra till att du får nya vänskaper, samt att du får bygga upp ett värdefullt nätverk av kollegor tidigt i yrkeslivet!

Inom Transmission och Distribution tycker vi om att ha roligt på jobbet, att lära av varandra och att utvecklas. Vi arbetar med många spännande och komplexa projekt och uppdrag i både Sverige och utomlands. I din roll som konsult får du möjlighet att prova på många olika kunduppdrag inom ett antal områden. Här finns möjligheter för dig att lära av kompetenta kollegor, vara en del av en inkluderande arbetsmiljö, utmanas i spännande arbetsuppgifter och växa i den roll som passar just dig! I slutet av annonsen kan du läsa mer om våra fyra verksamhetsområden.

Vad får du göra?
Som konsult ingår du i ett uppdragsteam som leds av en uppdragsledare. Varje projekt är unikt och specialanpassat efter kundens behov och som grupp har ni ett gemensamt helhetsansvar för projekt och leverans. Du kan till exempel arbeta med att ta fram specifikationer, beskrivningar och ritningar, göra beräkningar och analyser samt delta i förstudier och utredningar. Du kommer ha nära kontakt med projektteamets medlemmar och med andra grupper, kunder och externa leverantörer. Du kommer att få en handledare som ger dig stöd under dina första projekt för att hjälpa dig att få en riktigt bra start.

Vem är du?
Som person är du nyfiken, engagerad och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och drivs av att utvecklas. Du trivs med varierande och omväxlande arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad och bidrar gärna med nya idéer och initiativ.

Vi söker dig som:

nyligen avslutat eller skall avsluta en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen inom energisystem, elektroteknik, samhällsbyggnad, energi och miljö, maskinteknik eller motsvarande. Du kan också vara Lantmätare eller ha gått en YH-utbildning inom elkraft.

vill arbeta som konsult, delta i vår tillväxtresa och skapa förutsättningar för en stark och hållbar utveckling av samhället.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan under perioden 4 april till 31 maj. Vi arbetar löpande med urval och möter du våra krav för tjänsten kommer du erbjudas att göra en personlighetsanalys. Har du en god matchning mot de personliga egenskaper vi söker kommer vi vilja träffa dig för intervju. Väljer vi varandra efter genomförda intervjuer vill vi också utföra en referenstagning i slutet av processen.

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej