Inaktiv platsannons

Prefabkonstruktör inom byggkonstruktion till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor?

Just nu söker vi byggkonstruktörer med erfarenhet av Prefabkonstruktioner till vårt Stockholmskontor.

Vill du vara med i vårt team och utforma framtidens hållbara miljöer? Vi vill förstärka oss med fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en del av ett framgångsrikt kontor, tillsammans med ett härligt gäng kollegor med mycket driv och energi.

Swecos byggkonstruktörer arbetar med projektering i såväl stora som små uppdrag. Hos oss finns en samlad kompetens inom hus- och industrikonstruktion.

Varför jobba hos oss?
Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att delta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vilka är vi?
På Swecokontoret i Stockholm jobbar idag 115st byggnadskonstruktörer fördelat på 9st grupper. Vårt kontor präglas av en stark lagkänsla där alla hjälps åt i projekten och har roligt ihop.

Vi har stor erfarenhet och spetskompetens inom trä, betong- och stålkonstruktioner. Vi arbetar med alla skeden i projekten, allt från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga elementritningar.

Vi har varit med och projekterat flera av de mest intressanta byggnaderna på marknaden
I urval: Friends Arena, Norra Tornen, St Görans sjukhus, Henriksdals Reningsverk, Stockholm Central. National Museumet.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat några år (minst 3 år) som byggnadskonstruktör och har erfarenhet av Prefabkonstruktioner. Du ska ha erfarenhet av både projektering och beräkningar och det är meriterande om du haft kundkontakt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och förutsätter att du tar dig an och utvecklar både vår egen och beställares verksamhet.

Ledarkapet
”Som ledare är jag prestigelös och öppen och brinner för vår affär. Jag inspireras av människor som är engagerade, tar ansvar för sina arbetsuppgifter och vill bidra till ett mer hållbart samhälle. Jag är en närvarande ledare som är med och stöttar din utveckling genom att lyssna in dina behov och ge dig rätt verktyg för att lyckas. Jag vill att du är en självgående problemlösare som är villig att ta på dig utmaningar, men också stanna upp och fira framgångar med dina kollegor – tillsammans är vi starkast.”
Isak Berneheim Gruppchef

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej